Home » Ian » Mijn hobby's

Ik heb enorm veel hobby's !

Wandelen is mijn favoriet ! Boswandelingen, polderwandelingen, strandwandelingen, groepswandelingen ... Als ik maar los van de riem kan genieten van mijn vrijheid, dan ben ik in mijn element !

Het uitvoeren van allerlei trucjes is ook geweldig. Heb ik altijd veel bekijks mee. Ik doe de wave door de benen van mijn baasje, doe met haar een dansje en spring soms op haar rug.

Poseren voor foto's doe ik ook. Favoriet is om daarbij een erg verveeld gezicht te trekken. Mijn baasje doet er soms nog lang over eer haar toestel juist is ingesteld. Dan sta ik wel effe wortel te schieten ! Maar ik blijf wel keurig in positie staan !

Al van kleins af loop ik rond met knuffels die vaak veel groter zijn dan ikzelf. Zo heb ik een krokodil waar ik regelmatig mee door het huis scheur.

De was doen, nog zo iets geweldigs. Toen ik nog een kleine ukkepuk was, kon ik er echt van genieten als mijn baasje de was in machine deed. Ik wou dat ook wel kunnen en dat kan ik nu ook !
Eerst heb ik geleerd mijn knuffels (de kleintjes) op te ruimen. Toen ik dat helemaal onder de knie had, zijn we aan de wasmachine beginnen oefenen. De knuffeltjes worden nu door mij vakkundig in de trommel gestopt.