Home » Bowie » Wie ben ik ?

Hoi,
Ik ben Bowie en werd geboren op 19 oktober 2009 bij de familie Heebing in Axel.
Ik ben een tricolor sheltie reutje
Omdat ik geen stamboom heb, is er weinig over mijn familie geweten. Dankzij de hulp van Ton Van Poppel, die zelf ook een sheltie uit Axel heeft, kwam mijn baasje aan het email adres van de familie Heebing. Zo verkregen we enkele foto's van mij en mijn familie.
Ik groeide de eerste twee jaar van mijn leven op bij Kees en Ria. Daar werd ik op handjes gedragen en had ik het geweldig naar mijn zin.
Door onvoorziene omstandigheden zochten Kees en Ria een nieuwe thuis voor me. Ze reageerden op een advertentie bij Sheltie Rescue. Deze vereniging zorgt voor adoptie en herplaatsing van shelties, waardoor er minder Shelties in een asiel terecht komen.
Dat was wel even boffen voor me !
Eerst kwamen Johan en Nancy mij opzoeken en knuffelen bij Kees en Ria. Eigenlijk waren ze toen al in de wolken over me, maar ze wilden niets aan het toeval overlaten. Er werd opnieuw een afspraak gemaakt om een gezamenlijke wandeling te maken. Toen heb ik Ian voor het eerst gezien, en het klikte meteen !
Diezelfde week heb ik een dagje uit geweest met Johan en Nancy, en daarna ben ik mijn nieuwe thuis eens gaan verkennen. Ik heb toen fijn kunnen spelen met Ian.
Uiteindelijk was de dag aangebroken voor het afscheid van Kees en Ria, en mijn nieuw leven bij Johan en Nancy.

  


En dat bevalt me uitstekend !